Οποιος έχει πάθος με τις πίτες πάει στον «Πλαστός και Κρεμμυδόπιτα» (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κρεμμυδόπιτα στον τίτλο, είναι ένα ενδεικτικό της… καταγωγής, του Μυκονιάτικου αέρα των εμπνευστών. Ολα τα άλλα, δεν έχουν καταγωγή, είναι απλά υπέροχα. Ο «Πλαστός και Κρεμμυδόπιτα» έχει βρει το χώρο του εδώ και λίγα χρόνια σε όρια Παλαιού Φαλήρου κι ας βλέπει λίγο πιο πέρα το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Πανιώνιου. Είναι το μέρος που επί χρόνια σέρβιρε νοστιμιές ο «Καλαμπόκας», για όσους ξέρουν από την περιοχή. Και για όσους δεν ξέρουν όμως, ας το ψάξουν, δεν θα χάσουν.

Οι λάτρεις της πίτας, της παραδοσιακής, καλής πίτας πρέπει να το κάνουν στέκι. Θα το κάνουν αν το δοκιμάσουν. Δικό τυος φύλλο, ψημένες σε γάστρες, φουλ γέμιση, τρομερή γεύση. Παράδεισος. Ακόμα κι εκεί να κάτσεις να το φας μετο καφεδάκι ή το χυμό σου, φεύγοντας θα φορτώσεις. Δε γίνεται να μη φορτώσεις.

Πραγματικά δεν έχει νόημα να πεις δοκιμάστε αυτό. Ολα πρέπει, ο καθένας με το γούστο του, αλλά αν είσαι… παμφάγος, θα τα πάρεις με τη σειρά. Προσωπικά με τρελαίνει η λουκανικόπιτα με κοπανιστή Μυκόνου, τρομερός συνδυασμός και το πικάντικο που αφήνει, αλλά είπαμε. Ολα, χωρίς καμία εξαίρεση.

INFO: https://plastos.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Πέτρος Λουκάκης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα