Το kouzina.bar είναι το all day στέκι – κόσμημα στις Σέρρες (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και στέκεται άνετα σε κεντρικά σημεία μεγαλουπόλεων, έχει έρθει και… φωτίζει το κάτακεντρο των Σερρών, την πλατεία Ελευθερίας. Το kouzina.bar μας φόβιζε λίγο στην αρχή, σκεφτόσουν ή ότι θα είναι κάπως δήθεν ή ότι θα τα έχει μπλέξει τόσα πολλά που προσφέρει, μα δεν άργησε να γίνει το στέκι όλη της πόλης, όλης της μέρας, κάθε μέρας.

Το Kouzina.bar είναι ψαγμένο σε όλα του. Στιλάτο, με εκπαιδευμένο προσωπικό, πλούσιο αλλά όχι υπερβολικό κατάλογο έτσι ώστε να μπορεί να είναι σε όλα ποιοτικό. Από τον καφέ και πώς σου τον σερβίρει, μέχρι τα ποτά του το βράδυ και τη δική τους παρουσίαση.

Ενδιάμεσα βέβαια μπορείς και… πρέπει να φας ένα σωρό καλούδια. Από πρωινό, brunch, γεύμα και δείπνο, από μπέργκερ μέχρι ταλιάτες, ωραίες σούπερ και γενικά μια πλούσια λίστα επιλογών.

Πλούσια όπως και η κάβα του, με καλές ετικέτες κρασιών, προσιτές στην τιμή η πλειοψηφία της αλλά και κάποιες πιο ψαγμένες και ακριβές.

Ο χώρος για εμάς τους κατοίκους της πόλης έγινε με το σπαθί του στέκι και επίσης είναι αυτός που άφοβα πας και καλεσμένους και νιώθεις τον θαυμασμό τους για ένα τέτοιο μαγαζί σε μια πόλη μεγάλη μεν, αλλά όχι από τις… κοσμικές της Ελλάδας και τις πολυδιαφημισμένες τουριστικά.

 

INFO: https://kouzinabar.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελένη Τεμπέλη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα