Το προφιτερόλ που ονειρεύεσαι το… χτίζεις εσύ στου «Ευαγγέλου» στην Καβάλα (pics)

Διαβάστε επίσης

Μία από τις αλησμόνητες σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου είναι αυτή που ο μπατίρης δασκαλάκος Γιώργος Κωνσταντίνου παραγγέλνει το πληρωμένο από την υποψήφια μαθήτρια Αλίκη Βουγιουκλάκη προφιτερόλ. Εκεί που κάνει το χέρι πάνω από το εικονικό μπολ και του τρέχουν τα σάλια. Ε, στη θέση του μπορεί να μπει ο κάθε λάτρης αυτού του γλυκού, στην Καβάλα και στο ζαχαροπλαστείο «Ευαγγέλου».

Σε ένα μαγαζί που εκπέμπει ολόκληρο φινέτσα και πολυτέλεια, μαζί με καθαριότητα και μεράκι φυσικά, ο εμπνευστής του αποφάσισε να ρίξει το βάρος μεταξύ πολλών εξαιρετικών γλυκών στο προφιτερόλ.

Σου δίνει λοιπόν την ευχέρεια να το… χτίσεις μόνος σου, διαλέγοντας μεταξύ εφτά διαφορετικών σοκολάτων που θα ντύσουν την εξαιρετική λευκή του κρέμα, αλλά επιλέγοντας και τα τόπινγκς σου.

Ο σοκολάτα τζιαντούγια μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι το πιο ξεχωριστό από τα δημιουργήματα του μαγαζιού, αν και σε τέτοιες επιλογές δεν χωράνε… διακρίσεις. Ο,τι τραβάει η ψυχή του καθενός θα το απολαύσει με ολόφρεσκα υλικά και πολύ νόστιμα και τραγανά μέχρι και τα σου.

Κι όπως είπαμε, μπορεί το προφιτερόλ να είναι ο βασιλιάς αυτού του μαγαζιού που βρίσκεται σε έναν παράλληλο του παραλιακού της πανέμορφης καβάλας, με όλα τα γλυκά είναι υψηλότατης ποιότητας και άριστης γεύσης.

 

INFO: https://evangelouprofiterole.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Παπακωνσταντίνου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα