Η “Τέρψη” βρίσκει το απόλυτο νόημά της λίγο έξω από τη Φλώρινα (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα ακόμα από τα γαστρονομικά “διαμαντάκια” που μπορεί να βρει κάποιος σε όλη τη χώρα και σε σχετικά… κρυφά μέρη, είναι το εστιατόριο “Τέρψη”, πέντε  – έξι χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα.

Σε μια ευρύτερη περιοχή με πολύ καλό φαγητό, η “Τέρψη” προσφέρει το… κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό και είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείς αν δεν είσαι από τα, έτσι κι αλλιώς, πολύ όμορφα αυτά μέρη.

Με το κρέας να έχει την τιμητική του και να πρωταγωνιστεί στο μενού, από έναν… μαέστρο κοπών και παραγωγών, αλλά και με ένα μενού που προσφέρει μεγάλη ποικιλία και καταφέρνει να τα έχει όλα νόστιμα. Εκτός αυτού, τα έχει και όμορφα παρουσιασμένα, σε έναν επίσης πολύ όμορφα παρουσιασμένο χώρο στο εσωτερικό του, αλλά και με ωραία άπλα και άνεση και έξω όσο το επιτρέπει ο καιρός.

Η φαντασία του μάγειρα εξιτάρει το μυαλό και η γεύση έρχεται να δικαιώσει κάθε επιλογή. Προσωπικά τα σουτζουκάκια στο κάρβουνο με τρελαίνουν ειδικά για το μίγμα του κιμά και τη γεύση που έχει, όμως ακόμα… μέτριο πιάτο δεν έχει βρεθεί και έχουν δοκιμαστεί σχεδόν τα πάντα.

INFO: https://www.facebook.com/kostas.mangos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Λιανός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα