Η πίτσα η… ορθόδοξη, η παραδοσιακή υπάρχει στην Παλλήνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Στις μέρες που όλα εξελίσσονται, εκμοντερνίζονται και η καινοτομία είναι ζητούμενο από τους ασχολούμενους με το φαγητό, για να ξεχωρίσουν ή να νομίσουν ότι το κάνουν, υπάρχουν και οι νοσταλγοί του παραδοσιακού.

Αυτοί, οι πολλοί, που δεν μάθαμε και αγαπήσαμε και βάλαμε στη ζωή μας την πίτσα με χειροποίητο ζυμάρι, με λεπτό, μέτριο, λίγο πιο χοντρό, μαύρο, κίτρινο και άλλα. Αυτοί που τη γουστάραμε με τη μία και μοναδική ετοιματζίδικη βάση πίτσας που είχε η πιτσαρία της γειτονιάς και συχνά έπρεπε να πας και να την πάρεις, και λάδωνε λίγο το χεράκι και το τυρί μαστίχωνε και η σάλτσα ήταν πικάντικη και τα υλικά ξεχείλιζαν,

Ε, αυτή τη βρίσκεις ακόμα και σήμερα σε πολλά τοπικά μαγαζιά, με ντελίβερι φυσικά αλλά και με πολλές προσφορές για να αντέξουν τον ανταγτωνισμό. Η Pizza Sonic στην Παλλήνη κοντεύει τρεις δεκαετίες που μας ταϊζει, τότε που η Παλλήνη ήταν εξοχή και η πίτσα ακόμα… μία.

Συνεχίζει στθαερά με την ίδια λαχταριστή βάση, με υλικά που σε χορταίνουν, με απίστευτες τιμές και με πολλά άλλα προϊόντα να είναι η προτίμηση όσων την ξέρουν στις γύρω περιοχές.

Κι αν η πίτσα είναι το ζητούμενο, άμα δε δοκιμάσεις το μπιφτέκι του από τα πολλά άλλα πράγματα που έχει, χάνεις. Χειροποίητο, αγνό, πεντανόστιμο, τεράστιο στο χάμπουργκερ αλλά και σκέτο.

Και όσο για τις πίτσες, η φαντασία ξεπερνάει πολλών αλυσίδων στους συνδυασμούς των υλικών, όπως η πίτσα ομελέτα και η πίτσα… μακαρόνια αλά κρεμ και γενικά όταν ανοίξεις το μενού ξέρεις ότι θα ζοριστείς να αποφασίσεις, αλλά θα χορτάσεις σίγουρα και θα πληρώσεις λιγότερα από όσα μπορείς να φανταστείς.

 

 

INFO: https://www.pizzasonic.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Καμπανέλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα