Οι “Βαρελόφρονες” είναι ο γευστικός προορισμός στο Κιλκίς (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Κιλκίς δεν είναι ένας τουριστικός προορισμός της χώρας, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν… αντέχει ποιτοικά μαγαζιά εστίασης. Τόσο για τους ντόπιους ανθρώπους όσο και για περιαστικούς, σας εμάς που βρεθήκαμε εκεί για δουλειά. Οι “Βαρελόφρονες” όχι απλά μας κέρδισαν και τις τρεις μέρες που μείναμε, αλλά πραγματικά αξίζουν δυο καλές κουβέντες.

Σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης και με πολύ ωραίο χώρο και περιβάλλον, προσφέρουν μια πλούσια γκάμα επιλογών φαγητού. Είναι νόστιμα, είναι σε μεγάλες μερίδες και είναι και σε λογικές τιμές, μην περιμένετε… καφενείου χωριού, αλλά ενός εστιατορίου πόλης.

Υπάρχουν επιλογές και σε κρέατα και σε ψάρια, υπάρχουν νόστιμα ορεκτικά, μας έκανε εντύπωση και απολαύσαμε μια ποικιλία θαλασσινών μεσμεράκι με τσίπουρο και επανήλθαμε το βράδυ για τα κρέατα. Ωραίο μαγαζί σε όλα του, αξίζει τον κόπο.

 

INFO: https://www.facebook.com/barelofrones/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_transition=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δημήτρης Τσιότρας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα