Στη Ρόδο ο προορισμός της απόλαυσης λέγεται “Κούκος” (pics)

Διαβάστε επίσης

Θα μπορούσες και να ζήσεις χωρίς να απομακρυνθείς ποτέ από τον “Κούκο” στη Ρόδο, αν και σε τέτοιο όμορφο νησί, κακό του εαυτού σου θα έκανες. Αν το αποφάσιζες όμως, δεν θα σου έλειπε τίποτα αφού και να κοιμηθείς μπορείς, αλλά κυρίως να τρως και να πίνεις όλη μέρα. Πολύ και καλά.

Στη Μανδηλαρά, στο κέντρο της πόλης, υπάρχει αυτός ο υπέροχος πολυχώρος γεύσης, χαμόγελου και απόλαυσης. Από καφέ και εξαιρετικά πρωινά και μπραντς αν σε… παίρνει λίγο ο ύπνος, σε φαγητό από απλό μέχρι ψαγμένα και εντυπωσιακά παρουσιασμένα πιάτα.

Δεν είναι συνηθισμένο μαγαζιά που προσφέρουν τόσα πολλά πράγματα να είναι τόσο πετυχημένα σε όλα. Ο “Κούκος” όμως είναι. Τεράστιες μερίδες, είτε μιλάμε για πανκέικε είτε για… ψάρι και μοσχάρι, δικές τους πίτες, από το ζυμάρι μέχρι τη γέμιση, δικά τους προϊόντα φούρνου και όλα με σπιτική νοστιμιά.

Το δε προσωπικό, διαλεγμένοι ένας κι ένας, όλοι χαμογελαστοί άνθρωποι, ευγενικοί, επεξηγηματικοί, εξυπηρετικοί. Κι αν σε πάρει όλη η μέρα τρώγοντας και αντέχεις ακόμα, κάτσε και για τα καθαρά ποτάκια σου και ευφάνταστα κοκτέιλ σου, στον χώρο που είναι η ασφαλής επιλογή για κάθε είδους συνάντηση με… κάτι στη μέση στην πόλη της Ρόδου.

INFO: https://www.facebook.com/KoukosRodos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Δασκαλάκης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα