Η σίγουρη λύση φαγητού στην πολύβουη Δημητσάνα είναι ο “Δρυμώνας” (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα μέρη που κατακλύζονται από εκδρομείς είναι κανόνας να σε προβληματίζουν στο φαγητό. Είτε λόγω κόσμου, είτε λόγω κοσμοσυρροής, πολλές φορές αγανακτείς, μετανιώνεις και πάει λέγοντας. Η Δημητσάνα είναι ένα τέτοιο μέρος, ειδικά χειμερινούς μήνες, ειδικά τριήμερα, αλλά αν πας οργανωμένος το θέμα φαγητού το λύνεις, στου “Δρυμώνα”.

Αν κάνεις μια καλή συνεννόηση και είσαι σίγουρος ότι θα βρεις να κάτσεις, αφού κατά τύχη αυτό μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μόνο σε καθημερινές, τότε έχεις εξασφαλίσει ότι θα φας καλά, με περιποίηση και όχι… τουριστικά.

Ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, μαγειρευτά που αξίζει να δοκιμάσεις και αρκετά ορεκτικά καλής ποιότητας, σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον. Μπορεί να είναι περιζήτητη μια θέση φαγητού στο μέρος αυτό, όμως η ιδιοκτησία δεν… παστώνει τον κόσμο για να βγάλει κάτα παραπάνω, σέβεται αποστάσεις και ανθρώπινες ανέσεις.

Οι χυλοπίτες του με την ξερή μυζήθρα είναι στα must με όποια συνοδεία κρέατος κι αν θέλει κάποιος, το τυροπιτάρι του φημίζεται στα πρώτα και είναι η αλήθεια ότι έρχεται καλοτηγανισμένο, ποικιλία υπάρχει μεγάλη και εξυπηρετούνται άνετα οικογένεις με ιδιαιτερότητες για τα μικρά παιδιά, χώρια που είναι κεντρικά και δεν σε τρώνε οι δρόμοι.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βασίλης Σάρρος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα