Στον “Μπαρμπα Μήτσο” στον Ασύρματο χρειάζεσαι όρεξη και… αντοχές (pics)

Διαβάστε επίσης

Χωμένο σε ένα στενό πίσω από τον ασύρματο, στον Αγιο Δημήτριο κοντά στη Νέα Σμύρνη, ο “Μπαρμπα Μήτσος – Στη Λαδόκολλα” είναι εδώ και χρόνια ένα στέκι ντόπιων αλλά και πολλών άλλων όσο περνάει ο καιρός και το μαθαίνουν. Ενας από τους πιο μικρούς καταλόγους, γραμμένος σε πίνακα, μερικές από τις μεγαλύτερες μερίδες, χαμηλές τιμές και εξαιρετικά ψησίματα.

Τι θα φας; Μπιφεκάκια, μακράν κατ’ εμέ και πολλούς άλλους τα κορυφαία του μαγαζιού, μπριζόλες άριστα ψημένες και λουκάνικα. Ολα με… ανασκαφή κάτω από αμέτρητες πατάτες και όλα πάνω στη λαδόκολλα. Καλή χωριάτικη, τζατζίκι, φετούλα και τρομερό ψωμί ψημένο με λαροδίγανη.

Το μαγαζί πάντα έχει κόσμο και αν είναι από τριγύρω, πάει καλά τα παίρνεις και σπίτι, δεν τα φέρνουν, αλλά τα δίνουν. Αν είσαι από μακριά κάνε υπομονή σε φορτωμένες μέρες, αξίζει και με το παραπάνω. Είναι το φτηνό, νόστιμο και πολύ φαγητό που πολλές φορές αναζητάς και δεν το βρίσκεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%9C%CE%AE%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CF%80%CE%B9%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1/100063568393664/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα