Κάνε “Το Χατίρι” στον εαυτό σου και πήγαινε στο μπιστρό… μαγειρείο (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια πολύ έλεγκαντ γωνιά του Παγκρατίου, εκεί που δέσποζε το εκλεκτικό σινεμά Πτι Παλαί και δεσπόζει ακόμα το ελιτίστικο Pastry Family, στην οδό Ριζάρη δηλαδή για όσους δεν τα ξέρουν καλά, αλλά ξέρουν ας πούμε το Πολεμικό μουσείο που είναι δυο βήματα, υπάρχει το απόλυτα ταιριαστό εστιατόριο. Η μήπως μπιστρό; Η μήπως μαγέρικο; Πες το όπως θες, αλλά πήγαινε οπωσδήποτε στο “Χατίρι”.

Νιώθεις ότι μπαίνεις στο ευρύχωρο σαλόνι σπιτιού φίλου σου που σε έχει καλέσει, τόσο άνετα από την αρχή. Και ότι θέλει να σε προσέξει, τόσο προσεγμένα όλα. Τι τρως; Και κρεμμυδόσουπα γαλλική και πίτσα ιταλικά και μαγειρευτά ελληνικά. Και όχι τα ίδια κάθε μέρα. Ο,τι φρέσκο υπάρχει στην αγορά θα το πάρουν και θα το περιποιηθούν κατάλληλα.

Συνδυασμός διαφορετικών κουζίνων με εντυπωσιακή ισορροπία, συνδυασμός κυριλίκι και πολυτέλεια, με ζεστασιά και απλότητα, συνδυασμός μεγάλων μερίδων με όχι μεγάλες τιμές, συνδυασμός ενός σφιχτού καταλόγου με… απ’ όλα για όλα τα γούστα.

Το μεράκι ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά και έκαναν κάποια στιγμή το όνειρο ενός δικού τους μαγαζιού είναι φανερό. Σεβασμός στον πελάτη σαν να απευθύνονται στους εαυτούς τους, επαφή με τον απλό κόσμο να ξέρουν τι τον τραβάει.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100048098606000&sk=photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μίμης Γαβρίλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα