Το “Agora Select” είναι η σίγουρη λύση γεύσης και ποιότητας για κάθε περίσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Ηταν από τα πρώτα μαγαζιά του είδους όταν στην Αθήνα και στη χώρα ολόκληρη άρχισε να γίνεται μόδα το all day bar restaurant. Κατάφερε σε μια ελίτ περιοχή της πρωτεύουσας να συνδυάσει το καθημερινό φαγητό με το λίγο πιο… προσεγμένο, και συνεχίζει την παρουσία του έστω κι αν έφυγε από δίπλα του το τοπόσημο που είχαν συνδυαστεί, το Hilton.

Το “Agora Select” είναι ένας σταθερός και εγγυημένος προορισμός απόλαυσης, γεύσης και ανεκτής πολυτέλειας για κάθε είδους συνάντηση. Από νωρίς το μεμσημέρι μέχρι αργά το βράδυ ενδείκνυται για το Lunch break, για επαγγελματικά ραντεβού για νυχτερινές εξόδους.

 

Η ποικιλία των φαγητών μπορεί να χαρακτηριστεί απεριόριστη, δεν υπάρχει κάποιο γούστο που να μην ικανοποιείται. Η γεύση, τα υλικά και η προσοχή στην παρουσίαση είναι όλα επίσης δεδομένα. Και με δεδομένο το όμορφο και κυρίως απόλυτα ενημερωμένο μπαρ, δε χρειάζται καν να κουνήσεις για τα τριγύρω καλά ποτάδικα αν θέλεις να συνεχίσεις με την παρέα σου και μετά το φαγητό.

Το προσεγμένο κηπάκι σε βγάζει λίγο σε… εξοχή με τον καλό καιρό, αλλά γενικά είναι τέτοιο το περιβάλλον σε κάθε γωνιά του μαγαζιού που εισπράττεις παραπάνω από όσα προσδοκείς και ξέρεις ότι και εσύ θα ικανοποιηθείς και ασρποπρόσωπος θα βγεις αν καλέσεις κόσμο.

INFO: https://agoraselect.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Κοσμάτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα