Στο Αμστερνταμ θα πας (και) για να φας τις καλύτερες τηγανητές πατάτες ever (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Αμστερνταμ έχει πολλές χάρες, πολλές ιδιαιτερότητες, πολλούς πειρασμούς και αμέτρητους λόγους να το επισκεφτείς. Το ότι σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι τηγανητές πατάτες το είχατε φανταστεί; Αν όχι, κακώς. Βάλτε το στην ατζέντα, γιατί το “Fabel Friet” θα μείνει αξέχαστο στο πιο εύκολο και πολυμαγειρεμένο σνακ – φαγητό παγκοσμίως.

Τι ακιρβώς κάνουν οι τύποι δε μας νοιάζει. Μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Είναι το λάδι τους; Είναι η ποικιλία της πατάτας; Είναι ο χρόνος που την αφήνουν στα δυο χέρια τηγάνισμα που τους κάνουν; Είναι όλα αυτά μαζί; Δεν ξέρουμε και ξαναλέμε, δε μας νοιάζει.

Από τη μία λες ότι είναι αμαρτία να τους βάλεις κάτι από πάνω και να μην απολαύσεις σκέτο αυτό το αριστούργημα στο χάρτινο πιατάκι, από την άλλη είναι αμαρτία να μην τους βάλεις κάτι από πάνω. Οπότε προσπάθησε να τα συνδυάσεις, να μπει στην άκρη και να τρως και με και χωρίς.

Η μαγιονέζα τρούφας τα σπάει αν σου αρέσει η τρούφα, και μιας και πήγες μέχρι εκεί, που θα ξαναπάς αν κάνεις την αρχή, τσίμπα και τις κροκέτες τους που έχουν κι αυτές τη δική τους; ξεχωριστή γεύση και συνοδεύουν ιδανικά τις λαχταριστές πατάτες.

 

INFO: https://fabelfriet.nl/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Μπριάκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα