Θέα με εγγυημένο φαγητό μια ανάσα από την Αθήνα στον “Αγιο Μερκούριο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Αυτό που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ως “εξοχικό κέντρο” και να το έχεις μόνο από… ελληνικές ταινίες, υπάρχει τόσο κοντά πλέον με τους νέους δρόμους. Μπορεί κάποτε η Βαρυμπόμπη να ήταν ολόκληρη εκστρατεία, αλλά οι δεκαετίες πέρασαν και αυτά άλλαξαν. Η ποιότητα και η εγγύηση καλοπέρασης όμως που προσφέρει ο “Αγιος Μερκούριος” παραμένουν σταθερές.

Μια… στροφή δρόμος από την Εθνική, προσβάσιμη εύκολα με τους δρόμους που έχουν φτιαχτεί και νιώθεις ότι έχεις πάει εκδρομή, που τέτοια έχεις πάει. Μπορεί τα καμμένα ακόμα να μην έχουν αποκατασταθεί πλήρως και να σου μαυρίζει λίγο η καρδιά, αλλά ήδη η αναγέννηση έχει αρχίσει και η ανεμπόδιστη θέα από τα ψηλά έχει το χρώμα της.

Στα… ουσιώδη της επίσκεψης βέβαια, είναι δεδομένο ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Λίγα ορεκτικά, με το τυροπιτάρι να δεσπίζει, σαλάτες τα βασικά, καλό τυρί, αληθινή πατάτα και εξαιρετικά κρέατα. Ολα σε μεγάλη ποσότητα, όλα καλομαγειρεμένα και τα κρέατα άριστα ψημένα και με επαγγελματικό σέρβις.

Σαββατοκύριακα εννοείται ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, αν και το σέρβις παραμένει εντυπωσιακό, ξέρεις ότι θα φας γρήγορα και πάντα καλά, ωραίο σκηνικό είναι να έχεις περιθώρια από τις ασχολίες σου και να πας να… χωθείς καμια καθημερινή με παρέα.

INFO: https://www.agiosmerkourios.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Γεωργιάδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα