Χαρακτήρα, γεύση και οίνο απολαμβάνεις στο Retro Gastro του Θησείου (pics)

Διαβάστε επίσης

Αυτορποσδιορίζεται ως η funky ταβέρνα της πόλης και… αφού έτσι θέλει, εμείς ποιοι είμαστε να του το χαλάσουμε. Η μόνη ένσταση είναι ότι ίσως αδικείται το “Retro Gastro” αν περιοριστεί σε έναν – δυο χαρακτηρισμούς.

Σε ένα υπέροχο κλασσικό κτίριο του Θησείου, οι άνθρωποι έχουν στήσει έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια, μα και απλότητα, σεβασμό στον πελάτη, κέφι και μεράκι από τους οικοδεσπότες.

Η αξιοζήλευτη κάβα τους και το επισκέψιμο κελάρι το κάνει έναν ιδανικό προορισμό για ψαγμένους του κρασιού, αλλά και… μπύρα ή αναψυκτικό ή και σκέτο νεράκι να πίνεις, η επίσκεψη έτσι κι αλλιώς έχει νόημα.

Τα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών μαγειρεύονται και σερβίρονται με απόλυτα γευστικές συνταγές και όμορφες παρουσιάσεις, ο κατάλογος σε ιντριγκάρει στο να πάρει τις αποφάσεις σου και οι γεύσεις σε δικαιώνουν μάλλον σε ό,τι κι αν τελικά επιλέξεις.

Ολα αυτά σε ένα πολύ φινετσάτο, εκλεπτυσμένο αλλά σε καμία περίπτωση δήθεν περιβάλλον, που φτιάνουν όλα μαζί μια έξοδο που σε αφήνει ικανοποιημένο σε όσα κι αν μπορεί να έχεις ζητήσει εκ των προτέρων.

 

INFO: https://www.retrogastro.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μίλτος Τζάνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα