Στο Αρκοχώρι το “Χάραμα” είναι ένα κόσμημα για την Ημαθία και όχι μόνο αυτή (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα, υπάρχει ένα μαγαζί που ανεβάζει τον πήχη στα ύψη και δεν μιλάμε μόνο για περιφέρεια, ούτε καν για αστικά κέντρα, αλλά για γαστρονομία γενικά. Το “Χάραμα” στο Αρκοχώρι είναι ένα σημείο το οποίο οι κάτοικοι της Ημαθίας έτσι κι αλλιώς έχουν στα “πρέπει” αλλά… πρέπει να το βάλουν και επισκέπτες της ευρύτερης πανέμορφης περιοχής γιατί αλλιώς, κακό του κεφαλιού τους.

Το επιβλητικό κτίσμα από μόνο του σε προδιαθέτει για… πανδαισία και καλά κάνει εδώ που τα λέμε. Αυτό που ακολουθεί από την ώρα που θα καθίσεις είναι εντυπωσιακό. Γεύσεις της Μακεδονίας, της στενότερης περιοχής αλλά και της ευρύτερης χώρας, μαζί με πολλές ποικιλίες κρασιού που επίσης η περιοχή φημίζεται αλλά δεν περιορίζονται εκεί.

Τα κρέατα και οι πίτες έχουν την τιμητική τους όπως είναι ο κανόνας στην περιοχή, κυνήγια, ψωμιά δικά τους και νόστιμα ορεκτικά εκτός πεπατημένης και συνηθισμένων γεύσεων που κατά κόρον βρίσκεις σε μενού.

Ο χώρος είναι μαγευτικός χειμώνα – καλοκαίρι, μέσα ή έξω τα φαγητά το ίδιο και το “Χάραμα” είναι ένα μαγαζί πολύ υψηλής ποιότητας και κάλυψης μεγάλων απαιτήσεων.

 

INFO: https://www.estiatorio-xarama.gr/index.htm

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελένη Μπάτσιου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα