Το “Bronx Vanilla” είναι το… τίμιο μπεργκεράδικο στα δυτικά (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα μπεργκεράδικα στην Ελλάδα πια συναγωνίζονται σε αριθμό ίσως και τα σουβλατζίδικα. Ολα ποντάρουν στην ποσότητα, προσπαθούν να σε δελεάσουν στην τιμή, οπότε για να ξεχωρίσεις κάτι πραγματικά πας στην ποιότητα και σε σημαντικές λεπτομέρειες αυτής. Κάπου εκεί, το “Bronx Vanilla” στο Αιγάλεω καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Στημένο στην κλασική λογική ενός burger house, με ξύλινα τραπέζια- καρέκλες και το συνηθισμένο μενού, παραπέμπει σε στέκι για πιτσιρίκια αλλά πηγαίνοντας στο φαγητό προσφέρει κάτι παραπάνω από το μέσο όρο.

Εχει πολύ καλό ψωμάκι, όχι αφρό που… εξατμίζεται στο στόμα, αλλά νόστιμο και με υλικά, το καταλαβαίνεις.

Εχει εξαιρετικά μπιφτέκια, μπόλικα και όχι τσιγαρόχαρτο, νόστιμα και καλοψημένα. Και τέλος, έχει προφανώς καλά λάδια που τα αλλάζει συχνά για τις πατάτες του οι οποίες έχουν αυτή τη γεύση του αμερικάνικου μπεργκεράδικου που δεν είναι και ο κανόνας στα μέρη μας.

Ολα αυτά τα συνδυάζει με τίμιες τιμές για την εποχή, άρα χορταίνεις με νόστιμα προϊόντα όταν κάνεις κέφι μπέργκερ ή και κλαμπ και γενικά πράγματα αυτών των στιλ μαγαζιού, είναι και κεντρικότατα πάνω στη Θηβών οπότε και τα πιτσιρίκια το βρίσκουν εύκολα και όλα καλά.

INFO: https://www.facebook.com/BronxVanillaBurger/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκος Ρόδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα