Στη Νέα Λάμψακο ο “Λαμπρούκος” είναι εγγύηση φρέσκου και νόστιμου (pics)

Διαβάστε επίσης

Η χιλιοειπωμένη φράση “πάμε για ψαράκι – ουζάκι στη Χαλκίδα” πάρα πολλές φορές κρύβει ένα… ψέμα. Το Χαλκίδα, αφού οι περισσότεροι από αυτούς που τη λένε και την κάνουν ή στη Νέα Αρτάκη ή στη Νέα Λάμψακο τα απολαμβάνουν. Η περιοχή προσφέρει αμέτρητες λύσεις και επειδή τα προϊόντα είναι… ευαίσθητα, η αναζήτηση των καλοφαγάδων έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Ο “Λαμπρούκος” στη Νέα Λάμψακο συνεχίζει εδώ και δεκαετίες να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Και όχι μόνο στο ειδυλλαικό περιβάλλον.

Πάνω στην παραλία, με εξαιρετικό έξω χώρο στο γκαζόν του, αλλά και εντυπωσιακό εσωτερικό για το χειμώνα και με το τζάκι του, ο “Λαμπρούκος” προσφέρει το βασικό ζητούμενο σε τέτοια περίπτωση. Φρέσκα και τσεκαρισμένα πράγματα, κυρίως τα όστρακα που είναι και σε πρώτη ζήτηση και τα πιο επίφοβα πάντα, μα φυσικά και τα ψάρια του.

Λέει ξεκάθαρα ό,τι υπάρχει κατεψυγμένο, κι από ‘κει και πέρα έχει τεράστια ποικιλία με εξαιτερική νοστιμιά. Από το ψωμί κιόλας καταλαβαίνεις την προσοχή στη λεπτομέρεια, πατάτα αληθινή και μεζέδες που τραβάνε ούζο τσίπουρο και ό,τι άλλο θέλεις, αρκεί αν είσαι επισκέπτης να έχεις στην παρέα και τον άνθρωπο που θα οδηγήσει πίσω. Η αλλιώς, να έχεις κάπου να… ξαποστάσεις μετά.

Οι άνθρωποι ξέρουν φυσικά και να δουλέψουν το μαγαζί στην εντέλεια, με αυξημένο προσωπικό τις… φορτωμένες μέρες και πάντα με χαμόγελο, έχουν καλά τηγάνια που σε τέτοια μαγαζιά είναι σημαντικό, υπάρχει και η άνεση του να παίξουν τα παιδιά χωρίς να έχεις φόβους και όλο το σκηνικό είναι αυτό που ονειρύεσαι στο “πάμε για ψαράκι στη Χαλκίδα” κι ας είσαι δέκα λεπτά παραέξω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Γέρος

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063796563041&paipv=0&eav=AfZXyyY7mBS4xg2q-aoCmtct-KcBJoVn05UEEMqpvKhc-6yaaAaMBNsKGMmEM09VsKQ&_rdr

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα