Το “Βύσσ..Οινο” στην Πάτρα συνδυάζει γεύση και κέφι (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα στέκι που έγινε γρήγορα αγαπημένο πολλών ηλικιών και διαφορετικών γούστων κνετρικά στην Πάτρα είναι το “ΒύσσΟινο”. Απλή, δοκιμασμένη συνταγή, μουσικό μεζεδοπωλείο που δεν υποτιμά σε καμία περίτπωση όμως τον… ρόλο του φαγητού σε τέτοια μαγαζιά. Εξάλλου η μουσική, το ζωντανό, δεν είναι και ο κανόνας, δεν υπάρχει πάντα αντίθετα με το φαγητό και όσους το επισκέπτονται γι’ αυτό.

Με έναν πλούσιο κατάλογο που προσφέρει πολλές επιλογές, με απλές γεύσεις αφού δεν πάει σε περίεργους συνδυασμούς για να εντυπωσιάσει αλλά προτιμάει να το κάνει με καλομαγειρεμένα κλασικά ελληνικά μεζεδάκια και με ωραίο περιβάλλον και σέρβις, είναι μια σίγουρη λύση σε λογικές τιμές.

Νόστιμα είναι και τα μαγειρευτά φαγητά του και εκεί καταλαβαίνεις καλύτερα το μεράκι του μαγαζιού, τις πρώτες ύλες και τη θέλησή του να περιποιηθεί τους πελάτες.

Αν και οι μεζέδες τραβάνε ούζο και τσίπουρο και λοιπά αποστάγματα, το μαγαζί ποντάρει στα κρασιά του, εξ ου και η ονομασία και… τιμάει την επιλογή του αφού έχει και προσεγμένες ετικέτες αλλά και καλό χύμα, ωραίο κρασί που συνοδεύει τα φαγητά και δεν ενοχλεί.

INFO: https://www.facebook.com/vissoino/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θύμιος Αναγνώστου

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα