Το “Chez Michel” δίνει γεύση και φινέτσα στο παλιό, αριστοκρατικό Κολωνάκι (pics)

Διαβάστε επίσης

Τόσο κοντά, ένα δρόμο από κάτω μα και τόσο…. μακριά σε συνήθειες από την πλατεία Κολωνακίου το “Chez Michel” έχει “θωρακίσει” το δικό του φανατικό κοινό σε βάθος χρόνων. Δεν το διαπραγματεύεται, όπως το ίδιο κάνει και με την ποιότητά του, τη φινέτσα του, τις αρχές του.

Γωνία Καψάλη και Ηροδότου, “εκμεταλλεύεται” το ότι δεν είναι φάτσα- κάρτα πάνω στην πλατεία και έτσι μπορεί να… επιλέγει πελάτες. Οχι με την κακή έννοια, αλλά αυτοί που πάνε στην πλατεία για… να τους δουν, δεν θα πάνε ένα στενό πιο κάτω. Εκεί θα πάνε αυτοί που ξέρουν τι θέλουν. Να φάνε και να πιουν καλά, από καφέ νωρίς το πρωί μέχρι ποτό αργά το βράδυ και να απολαύσουν ένα εξαιρετικά ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον.

Μπορεί η βιτρίνα με τα λαχταριστά και πεντανόστιμα γλυκά και σάντουιτς να κερδίζει το μάτι, γιατί τα άλλα δε φαίνονται, αλλά ανοίγοντας τον κατάλογο θα δεις ότι στο… Σπίτι του Μιχάλη μπορείς να βρεις τα πάντα. Από σνακ μέχρι πλήρη γεύματα, εξαιρετικά μαγειρεμένα και σερβιρισμένα.

Το μαγαζί αυτό είναι ένα all day coffee – bar – restaurant το οποίο σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά φυσικά τους πολλούς, πιστούς αλλά και τους όψιμους πελάτες που κι αυτοί πιστοί γίνονται αμέσως.

INFO: https://chezmichel.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σάββας Τσίμπος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα