Το “Βεργιώτικο” προσφέρει στο καλό κρέας την πολυτέλεια που του αξίζει (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενας μερακλής σεφ προερχόμενος με κτηνοτροφικές ρίζες δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό, όταν το αποφασίσει. Το “Βεργιώτικο” είναι ένα μαγαζί – κόσμημα όχι μόνο για την πανέμορφη πόλη της Βέροιας που το απολαμβάνει σταθερά, όπως λέει και το όνομά του αλλά και για την εστίαση της χώρας. Γι’ αυτό και έχει πλήθος πελατών που επισκέπτονται επί τούτου την Ημαθία.

Το πρώτο του μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ξέρουν και να επιλέγουν τα καλύτερα κρέατα και είναι μάστορες στις κοπές. Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα, είναι ότι ξέρουν να τα μαγειρεύουν, ψήνουν, παρασκευάζουν γενικά. Προσθέτοντας ότι υπάρχει και φαντασία, χωρίς περιττούς… νεωτερισμούς και ότι όλα αυτά συνδυάζονται με ένα μαγευτικό περιβάλλον που υπάρχει στο μαγαζί και φτιάχνουμε τον τέλειο συνδυασμό.

Είναι πραγματικά εξαιρετικό ό,τι μαγειρεύεται σε αυτό το μαγαζί. Το κρέας του στέκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα ανταγωνισμού, όχι μόνο εντός χώρας. Προσωπικά… λιποθυμάω με το γιουβέτσι του γιατί σπάνια βρίσκεις τόσο τέλεια σπυρωμένο και το κριθαράκι σε αυτό το δύσκολο στις ισορροπίες φαγητό. Εξαιρετική είναι μέχρι και η τηγανητή τους πατάτα, τα πάντα, μέχρι τις λεπτομέρειες.

Η λίστα κρασιών πλούσια χωρίς υπερβολές και με δυνατότητα πολλών συνδυασμών με το φαγητό και τα γλυκά του ό,τι πρέπει για να ολοκληρωθεί ένα εξαιρετικό γευστικό ταξίδι. Και το επόμενο, και το μεθεπόμενο, αφού εκεί αποκλείεται να πας μόνο μια φορά κι ας μην είναι και Βεροιώτης.

 

INFO: https://www.facebook.com/vergiotiko/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Κρικέλας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα