Το “Ζαμανφού” είναι το τσιπουράδικο… μπιστρό που θα λατρέψεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Οταν υπάρχει μεράκι και φαντασία και αυτά συνδυάζονται, δημιουργούνται μικρά… θαύματα. Ενα τέτοιο είναι το “Ζαμανφού” στα Μελίσσια, το οποίο συστήνεται σαν τσιπουράδικο… μπιστρό και πολύ καλά κάνει. Και τέλος πάντων όπως κι αν συστηνόταν, αν σε βγάλει μια φορά ο δρόμος από εκεί, θα σε πηγαίνει συνέχεια.

Εμας ό δρόμος μας έβγαλε μια φορά λόγω κοντινής απόστασης από τη δουλειά και αφού από στόμα σε στόμα είχαμε μάθει ότι κάτι καλό έχει στηθεί εκεί πέρα. Και καλά είχαμε μάθει. Ο χώρος καλαίσθητος, όμορφος, ζεστός, ευχάριστος και βγάζει κέφι, η κουζίνα εντυπωσιακή. Ποικιλία και γεύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει άνθρωπος παραπονεμένος.

Τόσο η εκτέλεση όσο και η παρουσίαση σου ανεβάζουν τη διάθεση, οι λίστες κρασιών και αποσταγμάτων είναι περιποιημένες και επίσης καλύπτουν γούστα και το μαγαζί γίνεται στέκι σου με τη μία. Εχουμε πληροφορηθεί, αλλά δυστυχώς όχι δει και από κοντά, ότι υπάρχουν και επιλεγμένα λάιβ, καλής ελληνικής μουσικής.

Στο μενού υπάρχουν και κρεατικά και ψαρικά, και μεζεδάκι και πιο κύρια πιάτα και στην πλειοψηφία αμιγώς ελληνικές γεύσεις, αλλά και κάποιες πιο… διεθνείς, χωρίς να φαντάζεστε τίποτα εξεζητημένα και περίεργα. Τόσο – όσο, για όλα τα γούστα και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιο να μην ικανοποιηθεί.

 

INFO: https://www.facebook.com/Zamanfou2020/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Χατζόπουλος

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα