Η “Κρίτσα” στην Πορταριά είναι το απόλυτο της γεύσης και όχι μόνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Το ένα καλό με την “Κρίτσα” είναι ότι έχει και ξενοδοχείο. Πολύ καλό, αλλά βασικά το έχει από πάνω από το εστιατόριο. Αρα, τρως και πίνεις όσο θέλεις κι αν έχεις προνοήσει απλά αναεβαίνεις και δεν έχεις τίποτα να νοιάζει για δρομολόγια. Αντε το πολύ πολύ να πρέπει να περπατήσεις καμια ώρα για να χωνέψεις. Διότι με τόσα και τόσο νόστιμα φαγητά, δύσκολα θα κρατηθείς.

Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει στην πολύβουη μα πανέμορφη Πορταριά ένα μαγαζί πολύ υψηλών προδιαγραφών. Με σεβασμό στο τοπίο, την παράδοση, την ελληνική ομορφιά και πάνω απ’ όλα τα ελληνικά και τοπικά προϊόντα, χωρίς δήθεν και… περίεργα, αλλά και με ένα περιβάλλον που ξεφεύγει τόσο – όσο από το κουτούκι ή την παραδοσιακή χωριάτκη ταβέρνα.

Ο,τι φας, θα το απολαύσεις. Αν δε φας πίτες, θα χάσεις. Αλλά και τα κρέατά του είναι εξαιρετικά, τα μαγειρευτά το ίδιο, αλλά αν πας μέχρι εκεί θα πάρεις οπωσδήποτε τα τσιγαριστά χόρτα με τα αυγά μάτια. Κι αφού φας αυτό το πιάτο, απλά… θα το ξαναζητήσεις.

Η “Κρίτσα” δεν είναι τυχαίο ότι προσιδορίζει μέχρι και το ξενοδοχείο της ως γαστρονομίας. Είναι ένα εξαιρετικό συγκρότημα, κι επειδή εμείς είμαστε από τους προνοητικούς και μείναμε κιόλας, το πρωινό του είναι σκέτη… κόλαση και απλά σε “υποχρεώνει” το φαγητό της ημέρας να είναι ένα και να είναιτο βραδινό.

 

INFO: https://www.hotel-kritsa.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek&type=index

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κυριάκος Καραμπατζάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα