Το “Monk Fish” στου Ζωγράφου προσφέρει εναλλακτική και νόστιμη ψαροφαγία (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα ψαράδικα που στήνουν δίπλα και ένα μαγαζί για να τρως επί τόπου τα καλούδια τους ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο. Και είναι αλήθεια ότι υποστηρίζουν καλά το εχγείρημα στην πλειοψηφία τους και δίνουν μια ωραία αίσθηση του “από την παραγωγή στην κατανάλωση”. Το “Monk Fish”, η πεσκανδρίτσα δηλαδή, στου Ζωγράφου κάνει το ίδιο, αλλά με μια πιο… εναλλακτική πινελιά, ξεφεύγοντας λίγο από τις συνηθισμένες γεύσεις.

Αν είσαι κλασσικός, θα φας το ψαράκι που διαλέγεις από δίπλα, καλοψημένο, καλοτηγανισμένο, καλό όπως και να το θες. Αν θέλεις να βάλεις και… πινελιές, τότε έχεις μια μεγάλη γκάμα να διαλέξεις. Από το λαϊκό fish and chips, το αυθεντικό, μπακαλιάρο με εκπληκτικά πατατάκια, μέχρι σούσι, σεβίτσε και άλλα πιο μοντέρνα.

Υπάρχουν και πιο… εμπνευσμένα πιάτα, υπάρχουν σαλάτες με μυστήριους συνδυασμούς, αλλά το βασικό είναι ότι τα πάντα είναι νόστιμα και χωρίς ακρότητες που μπορεί να σε παραξενεύουν και ενδεχομένως να σε απωθούν. Μια ωραία προσπάθεια που έχει αποκτήσει το κοινό της και όχι άδικα.

INFO: https://www.facebook.com/monkfishathens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Στεργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα