Η “Καλαμιά” είναι η γρήγορη και χορταστική λύση στη Δράμα (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν ζεις ή βρίσκεσαι στη Δράμα και ψάχνεις για κάτι ενδιάμεσο του ταχυφαγείου – σουβλατζίδικου και της ταβένρας, τράβα το δρόμο σου στην “Καλαμιά” και θα το αποαλύσεις. Με εμπειρία δεκαετιών και αρκετή φαντασία όπως φαίνεται από το μενού και τις συχνές ανανέωσεις του, είναι ένα μαγαζί που συνδυάζει όσα μπορείς να ζητήσεις από το είδος του. Φρέσκα προϊόντα, νόστιμα, μεγάλες ποσότητες, νορμάλ τιμές.

Ο,τι πάρεις στην “Καλαμιά” είναι μπόλικο, θα χορτάσεις. Είναι και νόστιμο, θα ήθελες κι άλλο… αν δεν είχε χορτάσει. Και έχει και μεγάλη ποικιλία οπότε μπορείς να στήσεις κανονικό τραπέζι, με μεζέδες και όχι μόνο κρέατα σουβλατζίδικου. Οι φουρνοπατάτες του έχουν μεγάλο σουξέ και όχι άδικο, τα σουτζουκάκια του ξεφεύγουν από το μέσο όρο, είναι πολύ νόστιμα.

Καλός γύρος, χωρίς να… στάζουν λίπη, νιώθεις ότι τρως κρέας και στις σαντουιτσάρες του δεν “κλέβει”, υπάρχει πολύ κρέας και περισσότερες πατάτες από πάνω, σχεδόν μερίδα για να… σκας. Παραπάνω από τίμια επιλογή, κανείς δεν το μετανιώνει αν πάει ή παραγγείλει από εκεί.

INFO: https://kalamia1970.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σάκης Παπαστεργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα