Τα “Moving Spirits” φέρνουν… το μπαρ στο σπίτι σου (pics)

Διαβάστε επίσης

Το έξυπνο της ιδέας είναι αυτονόητο, αλλά τα όσα την ακολουθούν είναι τα πιο ενδιαφέροντα. Κέντρο παραγωγής κοκτέιλ, με δυνατότητα take away, αλλά κυρίως με διανομή, με έναν πλούσιο κατάλογο, ψαγμένο τρόπο παράδοσης και εξαιρετικές γεύσεις που παραπέμπουν άμεσα σε κορυφαίους μπατέντερς. Τι άλλο να ζητήσεις όταν βαριέσαι να βγεις, αλλά όχι και να διασκεδάσεις; Τα “Moving Spirits” έπιασαν το νόημα και γενικά… έπιασαν.

Οταν το πρωτοακούσαμε, υπήρξαν εύλογα ερωτηματικά. Πώς θα το φέρουν, πώς θα αντέξει η γεύση, αρκετά πώς. Απαντήθηκαν όλα με τους καλύτερους τρόπους. Το βαζάκι, προσεγμένο σαν δωράκι, έχει μέσα μόνο το ποτό. Πάγοι και περιφερειακά είναι σε άλλο σκεύος, έτσι δε νερώνει, δεν αλλοιώνεται.

Ο κατάλογος μεγάλος, με μεγάλη λίστα όλων των κλασικών κοκτέιλ αλλά και πολύ ενδιαφέροντων signature της επιχείρησης. Και όλα αυτά, όπως διαφημίζουν και σίγουρα θα το κάνουν καλά και για μαζικές εκδηλώσεις όπως πάρτι, γάμους και πάει λέγοντας.

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε τρεις ποσότητες, υπάρχει συνεργασία με μεγάλες εταιρίες διανομής, όσο για την άμεση παραλαβή αν θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου κατά την υποδοχή φίλων, πιάνει ένα μεγάλο μέρος της Αττικής με τρία σημεία παρασκευής, νότια και λίγο βορειότερα. Οσο για προτάσεις; Περί ορέξεως, δείτε τον κατάλογο, αλλά προσωπικά το Deep purple με εντυπωσίασε στη δοκιμή από περιέργεια.

 

INFO: https://movingspirits.gr/en/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Λάμπρος Τσαρούχας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα