“Το Μαγειρείον” είναι… το φαγητό στην Κομοτηνή (pics)

Διαβάστε επίσης

Δεν απευθύνεται (μόνο) σε φοιτητές, δεν απευθύνεται (μόνο) σε εργένηδες, δεν απευθύνεται (μόνο) σε βιαστικούς, δεν απευθύνεται (μόνο) σε τεμπέληδης. “Το Μαγειρείον” στην Κομοτηνή απευθύνεται σε όλον τον κόσμο που θέλει να φάει σωστά, ποιοτικά, νόστιμα, απ’ όλα και σε παραπάνω από λογικές τιμές.

Το μαγαζί με τις βιτρίνες που σου προκαλούν… λιγούρα και με τις αμέτρητες επιλογές, είναι η σίγουρη λύση φαγητού στην πόλη. Δεν υπάρχει κάποια επιθυμία που να μην καλύπτεται καθημερινά, κρέας, ψάρι, όσπριο, λαδερό, ζυμαρικό, της ώρας. Εκπληκτικές σαλάτες, όλα μα όλα πετυχημένα από μερακλήδες όπως φαίνεται μάγειρες.

Αντί να μπαίνει ένα τσουκάλι στη φωτιά στο σπίτι και να έχουμε τα… εμένα δε μ’ αρέσει, όποιος θέλει παραγγέλνει ό,τι θέλει και το απολαμβάνει. Υπάρχει και χώρος στο μαγαζί για να φας εκεί, υπάρχει και delivery, υπάρχει και take away. “Το Μαγειρείον” είναι συνώνυμο του καλού φαγητού, σε βοηθάει και για μια ισορροπημένη διατροφή καθημερινά αφού μπορείς να φτιάχνεις εβδομαδιαίο μενού και όλα αυτά, χωρίς να χαλάς περισσότερα από όσα θα έκανες σε ψώνια.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/tomagirion/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελευθερία Λεμονίδου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα