Το καλό κρέας το απολαμβάνεις στο “Steak Alive” του Κορυδαλλού (pics)

Διαβάστε επίσης

Κρεατάδικα υπάρχουν πολλά, καλά κρεατάδικα λιγότερα. “Ψαγμένα”, με γνώση του αντικειμένου σε κοπές και παρασκευές και χωρίς να πουλάνε μούρη για να… εξαργυρώνουν στον λογαριασμό. Το “Steak Alive” στον Κορυδαλλό είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Από το οίκημα κιόλας, ένα κτίριο που αποπνέει αρχοντιά, μέχρι όλα όσα θα βρεις μέσα.

Από επιλεγμένα ορεκτικά και φυσικά από τα κρέατά του σε πολλές εκδοχές μα πάνω απ’ όλα σε πετυχημένα ψησίματα ανάλογα με τα γούστα του κάθε πελάτη. Με τις τηγανιτές του παράτες σε στικς σαν τα γαλλικά κρεατάδικα, με χαμόγελο και διάθεση να σε καθοδηγήσουν ευγενικά σε επιλογές, με καλές ποσότητες και σωστές τιμές για όσα σου προσφέρουν.

Το “Steak Alive” δείχνει ότι δουλεύει πολύ αυτό που θέλει να παρουσιάσει. Από διακόσμηση, περιβάλλον, σέρβις, μέχρι φυσικά τα κρέατα που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αλλά και τα… τριγύρω. Είναι ένα παραπάνω από αξιοπρεπές κρεατάδικο, πας από την παρέα σου αλλά και σοβαρό, επαγγελματικό ραντεβού, ξέρεις ότι θα βγεις ασπροπρόσωπος, χορτασμένος και όχι… μαδημένος.

https://www.facebook.com/steakalive/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Αραβαντινός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα