Το “Τριζόνι” έχει… πιάσει και Θεσσαλονίκη για να μη σου λείψει ποτέ (pics)

Διαβάστε επίσης

Για την ιστορία του στη Χαλκιδική μιλάνε με τα καλύτερα όσοι την ξέρουν και είναι αμέτρητοι αυτοί. Το “Τριζόνι” πλέον δε χρειάζεται καν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη για να γευτείς τις μοναδικές δημιουργίες του στα καλά της θάλασσας. Ο γιος της οικογένειας το έχει στήσει στα Λαδάδικα και η κοσμοσυρροή απλά είναι αναπόφευκτη.

Ενα μαγαζί στο οποίο θα βρεις από παραδοσιακή κακκαβιά με ό,τι ψάρει υπάρχει, από πετρόψαρο μέχρι ροφό, μέχρι πρωτότυπες δημιουργίες ωμής ψαροφαγίας που θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα. Θα βρεις μαστορικά ψημένο ψάρι, θα βρεις και θαλασσινά και ζυμαρικά με τέτοια και ό,τι μπορεί να δημιουργηθεί με τα καλά της θάλασσας.

Το “Τριζόνι” ξέρει ότι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και έχει καταφέρει να ισορροπεί με θαυμαστό τρόπο σε όλα. Στο απλό, ανεπιτήδευτο στιλ που το έκανε γνωστό εδώ και 40 χρόνια, χωρίς υπερβολές και δήθεν, αλλά φτιάχνοντας και ένα επιτελείο συνεργατών για να ανταπεξέρχεται στην διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση με την ίδια επιτυχία.

Αυτό που ποτέ δεν διαπραγματεύεται είναι η φρεσκάδα των υλικών. Οχι μόνο των ψαριών και των ψαρικών, αυτό δεν το συζητάμε, αλλά μέχρι και το ψωμί του και το λάδι του έχει αποκλειστικούς παραγωγούς γιατί… “Τριζόνι” είναι μόνο ένα.

INFO: https://www.facebook.com/trizoniexclusive/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Τόλιας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα