Στα Γιάννενα το “Μπουκιά – Μπουκιά” συνδυάζει γεύσεις, ποικιλία και περιβάλλον (pics)

Διαβάστε επίσης

Στα Γιάννεναν δύο πράγματα είναι εύκολα. Να γοητευτείς από τις ομορφιές της πόλης και να φας καλά. Δε χρειάζεται ιδιαίτρο ψάξιμο, όπου καθίσεις έχεις καλές πιθανότητες να απολαύσεις καλό φαγητό σε λογικές τιμές, αλλά αν το ψάξεις και λίγο μπορεί να ανεβάσεις τις προσδοκίες. Το “Μπουκιά – Μπουκιά” δεν είναι σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος, χωρίς να είναι και απόκεντρο, 2-3 λεπτά περπάτημα από κεντιρκότατο σημείο της Λεωφόρου Δωδώνης. Ψάξτο και δε θα χάσεις.

Ενα πανέμορφο παλιό διώροφο σπίτι που θα σε γοητεύσει από την εξωτερική όψη κιόλας, ένας πολύ ωραίος εξωτερικός χώρος για όταν ο καιρός το επιτρέπει και ένας ακόμα πιο όμορφος εσωτερικός, με διαφορετικές αίθουσες, αλλά ίδια πλεονεκτήματα παντού. Ευγένεια, ταχύτητα και γεύση.

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι έχουν επενδύσει και σέβονται την επένδυσή τους. Από τη διακόσμηση και την επιλογή και “εκπαίδευση” των εργαζόμενων μέχρι φυσικά το φαγητό για το οποίο πας. Εξαιρειτκή ποικιλία, φαντασία χωρίς να γίνεται τίποτα εξεζητημένο, ωραία μαγειρική, πολύ λογικές τιμές.

Ενα ορεκτικό, το καταϊφι με γραβιέρα… τα σπάει και αν δεν ξέρεις το καταλαβαίνεις βλέποντάς το να προσγειώνεται σε όλα τα τραπέζια, ένα ακόμα σαν πατζαροσαλάτα επίσης. Κρέατα νόστιμα, εκεί στηρίζονται τα κυρίως και επιλογές για κάθε γούστο σε ένα μαγαζί που έχει γίνει στέκι ντόπιων και κερδίζει όλο και μεγαλύτερη προτίμηση.

INFO: https://www.facebook.com/mpoukiampoukiaioannina/

https://www.instagram.com/mpoukiampoukia/?hl=el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Λουκάς Παπανδρέου

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα