Το “Pizza Park” στη Νέα Ερυθραία διατηρεί μια γεύση που ψάχνουν πολλοί στα χρόνια της… εξέλιξης (pics)

Διαβάστε επίσης

Στις εποχές που η πίτσα έχει… νοθευτεί με ανανάδες και σοκολάτες, που οι ζύμες έχουν γίνει οργανικές, με γεμίσεις, χοντρές, λεπτές και μέτριες, υπάρχουμε κι εμείς που αναζητούμε την παλιά, καλή, απλή, μοναδική πίτσα. Αυτή με τη βάση που κρατάει στις άκρες το τυράκι που λιώνει, που παίρνει συγκεκριμένο τυρί, που σου λαδώνει το χεράκι τόσο – όσο. Ευτυχώς έχουν απομείνει μαγαζιά σαν το “Pizza Park” στη Νέα Ερυθραία που διατηρούν αναλλοίωτη την παράδοση.

Ακόμα και ο εσωτερικός χώρος που μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου πίτσα, έχει μείνει σε εκείνη την εποχή, καλαίσθητος, απλός, χωρίς επιτηδευμένες τροποποιήσεις, σαν τότε που η πιτσαρία ήταν… έξοδος για φίλους, οικογένεια. Κι αν αποφασίσεις να την απολαύσεις στο χώρο σου, από την ώρα που θα ανοίξει το καπάκι στο ντουλαπάκι ο ντελιβεράς θα μοσχομυρίσει πίτσα, κλασική μυρωδιά ότι να ψάχνεις τι μπορεί να μυρίζει έτσι.

Κι επειδή όταν λέμε πιτσαρία πλέον μιλάμε συνήθως για μαγαζιά φαγητού που… έχουν και πίτσα, η “Pizza Park” είναι πιτσαρία. Με μια σαλάτα και δυο μακαρονάδες να αποτελούν τα έξτρα της, εκεί θα βρεις έναν κατάλογο με πίτσα και αυτήν θα απολαύσεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/pizzaparkseliamis/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Κυριακού

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα