Στη Στενή “Ο Πλάτανος” σε χορταίνει με καλό κρέας (pics)

Διαβάστε επίσης

Στο… κατάκεντρο της Στενής, ο “Πλάτανος” στέκει αγέρωχος, και το δέντρο και η ταβέρνα, δεκαετίας και δεν έχει μειώσει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητά του. Είναι ο απόλυτος προορισμός για καλό φαγητό, όχι μόνο αν μένεις στο όμορφο αυτό μέρος, αλλά κι αν γυρίζεις από ανάβαση στη Δίρφυ, ακόμα κι αν είσαι στη Χαλκίδα και τα τριγύρω και δεν θέλεις να πας στα ψαρικά.

Κάθε εποχή έχει τη χάρη της για το πού θα καθίσεις και όλες οι εποχές έχουν τη χάρη τους για το τι θα φας. Καλοκάιρι στην βεράντα να βλέπεις και να ακούς το ποτάμι από κάτω σου και να απολαμβάνεις την πράσινη φύση. Χειμώνα μέσα, με το τζάκι αναμμένο και έξω πολύ πιθανό με χιόνια, αφού η Στενή είναι από τα πλέον… χιονισμένα μέρη. Για όσους δεν ξέρουν, η Δίρφη είναι η ασπίδα της Αττικής από τα φαινόμενα και η Στενή… εισπράττει πολλά.

Για τα φαγητά, κρέας και πάλι κρέας. Τρομερές σούβλες με κοκορέτσι και κοντοσούβλι ονειρεμένα, τρομερές σχάρες με όλα τα ψητά καλοψημένα και ποτές στεγνά, τρομερά και τα μαγειρευτά. Υπάρχουν και αρκετά νόστιμα ορεκτικά με το τυρόψωμο, που η Εύβοια φημίζεται, να ξεπερνάει κατά πολύ το μέσο όρο και στην ποσότητα του τυριού και στο σωστό τηγάνι.

 

INFO: https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%95%CF%85%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%A4averna-Platanos-106340097407862/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Τσολάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα