Στον όμορφο Μυστρά υπάρχουν τα νόστιμα “Πικουλιάνικα” (pics)

Διαβάστε επίσης

Ο “μυσατηριακός” Μυστράς, με την ευρύτερη περιοχή να ενδείκνυεται για μεγάλες εξορμήσεις, ξεναγήσεις και πολύ περπάτημα, θέλει ένα καλό φινάλε, γευστικό και χορταστικό. Η ταβέρνα “Πικουλιάνικα” είναι μια σίγουρη λύση, ασφαλής σε γεύσεις και επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον σε πάει… μονόδρομο για κρέατα και μαγειρευτά, παρότι το μενού δίνει μέχρι και κάποιες επιλογές ψαρικών. Τα προσπερνάμε, ειδικά χειμερινούς μήνες εκεί πάνω και πάμε στα λαχταριστά, πολλά άλλα που υπάρχουν. Τα διαλεγμένα ορεκτικά είναι καλοτηγανισμένα και… μπόλικα, προσέχτε όταν πάτε πεινασμένοι μην πέσετε στη γνωστή παγίδα πολλά πρώτα και μετά… λίγος χώρος για τα καλύτερα.

Τα μαγειρευτά του είναι εξαιρετικά, “γεμάτες” γεύσεις, τις καταλαβαίνεις, τα ψητά πολύ σωστά και σε κοψίματα και σε ψησίματα. Απαιχτα τα κεφτεδάκια με σάλτσα, εξαιρετικό το παϊδάκι, μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα και όλοι μένουν ευχαριστημένοι.

Το μαγαζί σου βγάζει οικογενειακή ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει ο στυγνός επαγγελματισμός, έχει χαμόγελα, έχει φίλεμα στο τέλος και σίγουρα το βάζεις στα “να ξαναπάω οπωσδήποτε”.

 

 

INFO: https://tavernapikoulianika.gr/index.php?l=el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Μαρκίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα