Ενα “ψαράκι” χώρεσε στο άντρο της κρεατοφαγίας στα Καλύβια (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι σχεδόν βέβαια ότι θα σε κοιτάξουν παράξενα αν πεις “πάω στα Καλύβια για ψάρια και ψαρομεζέδες”. Είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι αν τους πείσεις, μετά θα έρχονται με χαρά. Το “Ψαράκι” είναι μια όαση… θάλασσας στο άντρο της κρεταοφαγίας, ακριβώς πάνω στην πλατεία της εκκλησίας στα Καλύβια, εκεί όπου η τσίκνα σε κυριέυει από απόσταση και όλοι σπεύδουν να γευτούν τις τεράστιες μερίδες των γνωστών ταβέρνων της περιοχής.

Το “Ψαράκι” τόλμησε και δικαιώθηκε. Θέλει και φαντασία καμιά φορά, είδε το κενό που δεν είναι και δύσκολο να το δεις δηλαδή, πόνταρε ότι πολλοί θα θέλουν μετά το μπάνιο τους να αποφύγουν τον συνωστισμό στις ψαροταβέρνες των κοντινών παραλιών, έβαλε φυσικά καλά υλικά και νόστιμεςε μαγειριές και… νάτο.

Καλό, φρέσκο ψάρι μα και πολλοί και νόστιμοι ψαρομεζέδες, έχουν φτιάξει έναν προορισμό για όποια θαλασσινή απόλαυση θέλεις. Είτε για κύριο φαγητό με ψάρι και ωραίες σαλάτες, είτε για ουζάκια με μπόλικα και νόστιμα μεζεδάκια, είναι μια καλή επιλογή που τη βάζεις και σαν εμπειρία, αυτό που λέγαμε το “πήγα στα Καλύβια για ψαρικά”.

INFO: https://www.facebook.com/psaraki.kalivia/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρύσα Σαχίνη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα