“Το Ασάνι μας” είναι το ολοήμερο γευστικό στέκι της ορεινής Αχαΐας (pics)

Διαβάστε επίσης

Στα πολύβουα και κοσμικά Καλάβρυτα οι ομορφιές είναι πολλές. Οπως είναι και ο κόσμος γενικά άρα και οι δυσκολίες να βρεις κάπου να κάτσεις ειδικά στις πολυσύχναστες ημέρες. Αν δε βαριέσαι, υπάρχει καμια 15αριά χιλόμετρα πιο πέρα ένας ιδανικός προορισμός. Το Κρυονέρι, “Ασάνι” στην παλιά ονομασία εξ ου και το μαγαζί “Το Ασάνι μας”, που προσφέρει ολοήμερη διέξοδο σε εκπληκτικές γεύσεις.

Ενας all day χώρος στο… παραδοσιακό του, αφού από το κτίσμα μέχρι την περιοχή, την πλατεία του χωριού όπως μπορεί ο καθένας να τη φανταστεί υπάρχει ο σεβασμός στην παράδοση και τη φυσική ομορφιά, τίποτα εξεζητημένο που θα χάλαγε το περιβάλλον.

Κι αν μπορείς να βρεις καφές γλυκάκι και τα συναφή για νωρίς, το φαγητό είναι όλα τα λεφτά, είναι ο λόγος για να το επισκεφτείς και να πεις χαλάλι τα λίγα χιλιόμετρα στον μέτριο δρόμο.

Ολα σπιτικά, όλα χειροποίητα, όλα νόστιμα, με μεράκι. Μέχρι και κάποιες βραβεύσεις έχουν αποσπάσει τα παιδιά, το ζευγάρι που παράτησε τα αστικά κέντρα και απολαμβάνει μια ζωή στον καθαρό αέρα και όσοι τους έχουμε μάθει απολαμβάνουμε τα καλούδια τους.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011380163784

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Τερζάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα