Η “Κυρά Πόπη” είναι… ο άνθρωπός σου για καλά θαλασσινά στο Λαγονήσι

Διαβάστε επίσης

Φάτσα απέναντι από το πολυτελές ξενοδοχείο του Λαγονησίου, υπάρχει μια ταβέρνα που προσφέρει πολλά. Ησυχία ενώ είναι πάνω στην παραλιακή, αφού έχει υπέροχη αυλή με την πιο φυσική σκιά, της μουριάς στην πίσω μεριά της. Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που προσφέρει ισορροπώντας σε απλό ταβερνάκι αλλά και σε… αναβαθμισμένο εστιατόρια ψαρικών. Ζεστασιά στους ανθρώπους, καλό σέρβις και όλα όσα φτιάχνουν ένα στέκι διαρκείας.

Μπορεί οι σεφ να έχουν πάρει πια το μεγάλο βάρος από τους ώμους της κυρά Πόπης, αυτό που κουβαλούσε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες που άνοιξε το μαγαζί, αλλά η φιλοσοφία του μαγαζιού δε χάθηκε. Με δικούς της προμηθευτές από όλες τις θάλασσες, με προσοχή στην πρώτη ύλη και με δυνατές μερίδες, αφού δεν θα μπορούσε ποτέ επειδή έγινε διάσημη να ρίξει τα στάνταρ της.

Επειδή οι επισκέψεις γίνονται συνήθως μετά από θάλασσα, αλλά και γενικά επειδή το μέρος δε με προδιαθέτει προσωπικά να ξεφεύγω από τηγανητά και ψητά, αν και κάτι ζυμαρικά που κατά καιρούς έχουν δοκιμαστεί είναι πεντανόστιμα, σημειώνω τα εξαιρετικά λάδια στα τηγάνια και το μαστόρικο ψήσιμο στα ψάρια. Αριστα δέκα.

INFO: https://www.facebook.com/kyrapopiseafood

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κυριακόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα