Το “κάπνισμα” των φαγητών είναι τέχνη που… κολλάς και θέλει το σωστό εργαλείο

Διαβάστε επίσης

Για τους ερασιτέχνες της κουζίνας, η ενασχόληση με το… σπορ είναι ευχαρίστηση, ψυχοθεραπεία, μεράκι και άλλα πολλά. Είναι ακόμα και πεδίο διαρκούς αναζήτησης και πειραματισμών, όπως φυσικά και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων τους.

Το “κάπνισμα” φαγητών μπορεί να ακούγεται… εξωτικό όσο είσαι απλά στη μεριά αυτών που παραγγέλνουν και τρώνε, είναι όμως μια μεγάλη ικανοποίηση όταν το κάνεις ο ίδιος και το απολαμβάνεις εκ των υστέρων.

Τα σχετικά εργαλεία τα βρίσκεις σε μια μεγάλη γκάμα, τιμών και λειτουργιών. Για να το… πιάσουμε από την αρχή, προτείνω αυτό το απλό σε χρήση και προσιτό σε τιμή. Κυκλοφορεί μάλιστα και σε αρκετές περιπτώσεις με δώρο αρωματικά “καρβουνάκια”, αυτό του ουίσκι πραγματικά άπαιχτο τόσο για κρέατα που έχει δοκιμαστεί όσο και για σολωμό από τα ψαρικά.

Αν είσαστε ερασιτέχνες εραστές της κουζίνας, τολμήστε το. Θα το διασκεδάσετε και θα απολαύσετε το αποτέλεσμα. Ασε που μπορεί σύντομα να επεκταθείτε στα πιο επαγγελματικά, αλλά είπαμε να το πιάσουμε από την αρχή.

INFO: https://www.ilovebbq.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9-gusto-vesta-SG10-BK

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Βαρδάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα