Ο “Καρακατσάνης” επέστρεψε στον Βόλο μαζί με τις νοστιμιές του (pics)

Διαβάστε επίσης

Κάθε κατέβασμα ρολών σε μαγαζιά με ιστορία είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που ξυπνάει αναμνήσεις, κάθε… ξανανέβασμα έρχεται να φέρει χαμόγελα και προσμονή για την επιστροφή. Ο “Καρακατσάνης” στη Νέα Ιωνία του Βόλου είναι ξανά στις επάλξεις, στο παραδοσιακό σημείο, με ανακαινισμένη όψη και νέο αίμα με κέφι, μεράκι και σεβασμό στην ιστορία.

Ενα τσιπουράδικο από αυτά που μη έχοντας φάτσα τη θάλασσα για να προσλεκύουν και τους περαστικούς και μη γνώστες της πόλης, πάντα στηριζόταν στις γεύσεις, την ποιότητα, την ποσότητα. Ετσι επέστρεψε, με διευρυμένη γκάμα προϊόντων, αλλά χωρίς να έχει χάσει τον χαρακτήρα του.

Υπάρχει η κλασική ροή μεζέδων με τσίπουρο, υπάρχουν και πολλές και πολύ νόστιμες επιλογές παραγγελίας πιάτων, υπάρχει ευχάριστη, γνήσια, αυθεντική ατμόσφαιρα σε αυτή την κατ’ εξοχήν λαϊκή γειτονιά του Βόλου, υπάρχει συνέχεια και κόσμος που δε χάνει την ευκαιρία να ζήσει το κλασικό τσιπουράδικο.

Μεγάλο συν το εξαιρετικό χύμα τσίπουρο, από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε αρώματα, γεύση και… παρενέργειες, καθαρό – πεντακάθαρο για όσους καταλαβαίνουν.

 

INFO: https://www.facebook.com/OuzeriKarakatsanis

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ηλίας Μπέρτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα