Η Βάρη… μυρίζει Νάπολι με το ψαγμένο “Napul’e Italian Comfort Food & wine” (pics)

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι “ένα ακόμα ιταλικό” στα αμέτρητα που υπάρχουν στην επικράτεια. Είναι ένα ιδιαίτερο ιταλικό εστιατόριο το Napul’e Italian Comfort Food & wine στη Βάρη που σέβεται αυτό που θέλει να προσφέρει, το ψάχνει και είναι φανερό ότι το… παιδεύει για να ικανοποιήσει αυτούς που το τιμούν με την επιλογή τους.

Ο ιταλικός νότος κυριαρχεί στο μενού και όχι μόνο με μερικά ευρέως γνωστά και διαδεδομένα πιάτα ανά την υφήλιο, αλλά με συνταγές που φαίνεται ότι έχουν μεγάλη αναζήτηση για να επιλεγούν.

Ναπολιτάνικη φυσικά είναι και η πίτσα, αλλά και πολλά προϊόντα που έρχονται από την χώρα και κάνουν πιο… πειστική την προσπάθεια.

Το μαγαζί παρότι “μεγάλωσε” γρήγορα και πήγε και σε νέο χώρο, παρότι έχει πάντα πολύ κόσμο και αρκετούς από αυτούς που είναι… “ήμουν κι εγώ εκεί”, χωρίς απαραίτητα να ξέρουν να διακρίνουν και εκτιμήσουν την κουζίνα για την οποία πάνε, κρατάει χαρακτήρα.

Δεν έχει απλοποιήσει το ψάξιμό του, συνεχίζει να έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του πρώτα και προσφέρει ένα άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα και σε πολύ όμορφο χώρο, που σου φτιάχνει τη διάθεση πριν καν φας.

 

INFO: https://napule-italian-food.com/

https://www.facebook.com/napuleitaliancomfortfood

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αντώνης Βασιλειάδης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα