Το “Ζεμπερέκι” σε βάζει στα… άδυτα του κουτουκιού με γεύση και ατμόσφαιρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην εποχή των πολλών μαγαζιών… ίδιας κοψιάς, αν έχεις λίγη φαντασία στο στιλ ξεχωρίζεις. Κι αν τη συνοδεύσεις με το βασικό ζητούμενο, τη γεύση, τότε πετυχαίνεις. Οπως κάνει το “Ζεμπερέκι” στο Μοσχάτο, ένα ευχάριστο και φυσικά νόστιμο μεζεδοπωλείο που έχει σταθερούς θαμώνες και διαρκώς αποκτά νέους που το δοκιμάζουν και το γουστάρουν.

Ενα μαγαζί που από το στιλάκι του και μόνο σε προδιαθέτει για μεζεδοκατάσταση και στην προσφέρει χωρίς… σκοτούρες, φέρνοντας τον κλασικό δίσκο των παλιών μεζεδοπωλείων, με ποικιλία για τσιμπολόγημα χωρίς να ψάχνεις κατάλογο.

Φυσικά υπάρχει και ο κατάλογος και μπορείς να τον ψάξεις και να αποφασίσεις εσύ όσα θα παραγγείλεις. Λίγο δύσκολη δουλειά, αφού όλα… διαβάζονται λαχταριστά και το ίδιο λαχταριστά είναι όταν τα δοκιμάσεις.

Οι άνθρωποι δεν μπλέκουν με πολλά για να μπερδεύονται στο μαγείρεμα, το κρέας είναι η βάση, τα μεζεδάκι είναι για πολλούς, σε γούστα δηλαδή δεν πάνε σε εξεζητημένες γεύσεις και οι παρέες περνάνε όμορφα σε ένα παρεϊστικο περιβάλλον που έχει και εξωτερικό χώρο για τις ζέστες.

 

INFO: https://zempereki.gr/

https://www.facebook.com/zempereki

https://www.instagram.com/zempereki/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Γρίβας

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα