Το “Αλσος” σε πάει… εξοχή, απέναντι από την Πανεπιστημιούπολη (pics)

Διαβάστε επίσης

Το πόστο από μόνο του θα αρκούσε για να τραβήξει κόσμο. Ενα μεζεδοπωλείο απέναντι από τις εστίες της Πανεπιστημιούπολης στην Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι άδειο. Τα παιδιά που έστησαν το “Αλσος” όμως δεν πόνταραν στα εύκολα. Θέλησαν να φτιάξουν ένα μαγαζί με νόστιμα και ποιοτικά μεζεδάκια για να δώσουν διέξοδο σε όλη την περιοχή και σε όλη τη γκάμα των ανθρώπων.

Στο Αλσος θα δεις εκτός από τους… δεδομένους φοιτητές που δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι καλύτερο τόσο κοντά τους, παρές ηλικιωμένων να δροσίζονται και να σχολιάζουν με ούζο και μεζέ, γονείς που απολαμβάνουν τα ίδια βλέποντας τα παιδιά τους να αλωνίζουν παραδίπλα, αλλά και εργαζόμενους μετά το σχόλασμα και φυσικά όλη τη γειτονιά.

Με τον καλό καιρό η θέση είναι ειδυλλιακή αλλά και με τον κακό η ευκαιρία δε χάνεται. Μεγάλη ποικιλία από απλά, κλασικά, ελληνικά μεζεδάκια, όλα πολύ νόστιμα με ξεκάθαρη φροντίδα στα υλικά, χωρίς να… τσιγκουνεύνοται και δύσκολα φαγητά όπως ντολμάδες, χωρίς να τα… πετάνε στο πιάτο αλλά συχνά να ψάχνουν και την εμφάνιση και όλα με συνοδεία εξαιρετικών αποσταγμάτων.

Ο μεζές που έχουν επιλέξει ως… σήμα κατατεθέν, είναι το λουκάνικο και όχι άδικα. Από αυτά με κανονικό κρέας μέσα, που το καταλαβαίνεις, τόσο – όσο πικάντικο, με πράσο, ένα αριστούργημα. Και πολλά άλλα μαζί, αλλά αυτό μην το παραλείψετε.

INFO: https://www.instagram.com/alsosmezedopoleio/?hl=el

https://www.facebook.com/alsosmezedopoleio/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάριος Λεμεσιώτης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα