Στο Κιάτο σε περιμένει το “Mavvada”, κεφάτο και υψηλών προδιαγραφών all day μαγαζί (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Κιάτο έχει πολλές χάρες. Χωρίς να μαζεύει την λαοθάλασσα του Λουτρακίου προσφέρει απλόχερα τις χάρες μιας ήρεμης παραθαλάσσιας πόλης, έχει επιλογές κοσμικές και χαλαρές, είναι μια ανάσα και από τα Τρίκαλα αν θες το βουνό σου έχει κι ένα σωρό καλά μαγαζιά για κάθε είδους φαγητό και διασκέδαση. Το “Mavvada” συνδυάζει πολλά από αυτά, τα φαγητά και τη διασκέδαση.

Ενα alla day bar restaurant πολύ υψηλών πορδιαγραφών, από το στήσιμό του μέχρι όσα προσφέρει και πώς τα προσφέρει. Από νωρίς το πρωί με καφέδες και εξαιρετικά σε ποικιλία και ποιότητα πρωινά και brunch, συνεχίζοντας με φαγητά από απλές γεύσεις στιλ μακαρονάδες, σαλα΄τες και μπέργκερ μέχρι πιο ζόρικα, κρεατικά και άλλα.

Κι αν θέλεις και το βράδυ, εκεί θα το βρεις με πολύ καθαρά ποτά και νόστιμα κοκτέιλ, με καλές μουσικές και με κεφάτες φάτσες. Οι κάβες είναι ενημερωμένες και ψαγμένες και σε κρασιά και σε αποστάγματα και σε ποτά και όλη η ατμσόφαιρα, προσφοράς και εξυπηρέτησης, συνθέτουν ένα εξαιρετικό μαγαζί, σίγουρη και ποιοτική λύση για κάθε απαίτηση.

INFO: https://www.mavadda.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Κρανιώτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα