Η ψαροφαγία στα καλύτερά της στα “Καλάμια” στο Μαρούσι (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε μια δύσκολη “πιάτσα” στο Μαρούσι, με μαγαζιά να… ανοιγοκλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες που δεν τις ακουμπάει τίποτα. Τα “Καλάμια” είναι ένα σημείο αναφοράς για την ψαροφαγία στα Βόρεια προάστια και όχι μόνο, αφού ο πολύ σταθερός κόσμος τους είναι και άνθρωποι από άλλες περιοχές που εργάζονται στην πολυσύχναστη περιοχή και το έχουν κάνει στέκι τους.

Η συνταγή της επιτυχία είναι η απλότερη δυνατή. Συνδυασμός όμορφου περιβάλλοντος, επαγγελματικού σέρβις αλλά όχι ψυχρού και εξαιρετικών πρώτων υλών και παρασκευών. Ολα διαλεγμένα, με σεβασμόστον πελάτη και αυτόν που ούτε ξέρει ούτε έχει όρεξη να ψάχνει πολλά, όλα καλομαγειρεμένα και με ποικιλία που καλύπτει κάθε γούστο.

Μπορείς να κάτσεις για μεζεδοκατάσταση, κουβεντούλα και… υγρό πυρ, μπορεί να πας για το καλό το ψάρι και τις σαλάτες σου, μπορείς να τα κάνεις και όλα μαζί και να μην έχεις παράπονο από κανέναν. Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε εποχής, με ειδικά μενού Σαρακοστής και πάει λέγοντας, πάντα ευέλικτο και πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των υλικών.

Στα “Καλάμια” μπορείς να συναντήσεις κάθε πιθανή παρέα, ακόμα και νεολαία μαθητές, οικογένειες, εργαζόμενους, στελέχη, τα πάντα και εκεί δεν έχει… διαχωρισμούς, το καλό ψαρικό και τα θαλασσινά ενώνουν.

INFO: https://kalamiamaroussi.business.site/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκος Παναγιώτου

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα