Στη Σύρο πάρε… ανηφόρα και απόλαυσε γεύσεις και η θέα στο “Πλακόστρωτο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κοσμοπολίτισσα και πολυτραγουδισμένη Σύρος, όπως όλα τα νησιά έχει κρυμμένους θησαυρούς εκεί που δεν ακουμπάει η θάλασσα. Η Ανω Σύρα έτσι κι αλλιώς δεσπόζει στο νησί, οι ναοί ορθόδοξων και καθολικών, η επιβλητικότητα που εκπέμπει και το… φαγητό που σε συναρπάζει.

Το “Πλακόστρωτο” θα μπορούσε να στηρίζεται στη θέα του και μόνο, αλλά μάλλον ποτέ δεν το σκέφτηκαν έτσι, η γεύση και η περιποίηση ήταν το κύριο μέλημά τους. Στο Σαν Μιχάλη, υπάρχει αυτή η γουστόζικη, προνομιακή από σημείο και εξαιρετική από φαγητά ταβέρνα που σε ταξιδεύει με τα πάντα της.

Με σεβασμό στον πελάτη, στην ελληνική κουζίνα και στο εγχείρημά τους, προσφέρουν ένα μενού από μεζέδες μέχρι κυρίως πιάτα με πολύ καλή γεύση, χωρίς πειραγμένες πρακτικές, με απλές συνταγές και αγνά υλικά.

Θα βρεις κυκλαδίτικες γεύσεις, όπως ρεθύθια, καπαροσαλάτες, θα βρεις ντόπια τυριά και πιο… ντόπιο από τον Σαν Μιχάλη σε αυτή την περιοχή δε γίνεται, θα βρεις και καλά κρέαταμ, κόκορα αρνί και όλα παραδοσιακά μαγειρεμένα, όπως φυσικά και οι Συριανές χυλοπίτες αλλά και πολλά κρεατικά της ώρας.

Θα βρεις πολλά, θα βρεις και εύκολα το μαγαζί αλλά μη βαρεθείς την ανηφόρα και δεν πας, θα χάσεις.

 

INFO: https://plakostroto.com/index.php?l=el

https://www.facebook.com/Plakostroto/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Κουκάς

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα