Στην Αλεξανδρούπολη σε περιμένουν “Τα φιλαράκια της Μάκρης” (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα εξαιρετικό μαγαζί, με υπέροχη θέα και… πιο υπέροχους ψαρομεζέδες και ψάρια, είναι αυτό με την πολύ… αναλυτική ονομασία, “Τα φιλαράκια της Μάκρης στο Λιμανάκι”, στην Αλεξανδρούπολη. Αλήθεια λέει πάντως, γιατί και σε κάνουν να αισθάνεσαι φιλαράκι και μέσα στο λιμανάκι της Μάκρης είναι και κυρίως καταπληκτικά φαγητά.

Με μεγάλο σεβασμό στην φιλοσοφία της παρέας και των… φιλαρακίων, έχει εκπληκτικές ποικιλίες αν θέλεις να αποφύγεις τον μπελά του ψαξίματος για να τις βάλεις τη μέση και να κουτσοτρώς, κουτσοπίνεις. Γιατί ταλαιπωρία το ψάξιμο του καταλόγου; Γιατί δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και κυρίως δεν θα σταματάς αν αρχίσεις.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και το βασικό για τέτοιους είδους μαγαζιά, το τηγάνι είναι προσεγμένο και στα λάδια και στους χρόνους τηγανίσματος, όλα έρχονται όπως πρέπει. Υπάρχουν πλούσιες σαλάτες, μπόλικα και νόστιμα κρύα ορεκτικά και φυσικά ψάρια για όποιος θέλει να το πάει στο… πιο επίσημο.

Ολα αυτά, με μια απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στο Θρακικό πέλαγος, το τόσο άγνωστο σε πολλούς που θεωρούν ότι… εδώ ψηλά δεν είναι για μπάνια και χάνουν κάποια από τα ωραιότερα νερά της χώρας. Κακό του κεφαλιού τους, αλλά τους μεζέδες τουλάχιστον ας μην τους χάσουν.

INFO: https://www.facebook.com/filarakialimanaki/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Λεμονίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα