Το “Φιρφιρί” στα Τρίκαλα ανοίγει… νέους ορίζοντες στο τσιπουράδικο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κουλτούρα του τσιπουράδικου, με το πλήθος μεζέδων να συνοδεύει το… αγίασμα έχει αμέτρητους φανατικούς και ειδικά στη Θεσσαλία μπορείς να την απολαύσεις σε διάφορες μορφές. το “Φιρφιρί” στα Τρίκαλα είναι ένα αξιοσημείωτο τέτοιο μαγαζί, αφού… βασάνισε το μυαλό του να ξεφύγει από την πολυφορεμένη ρουτίνα των μεζέδων και τα καταφέρνει παραπάνω από καλά.

Ενα “κεφάτο” μαγαζί και αυτό το επιβάλει η ιδιοκτησία, με έναν κατάλογο που φτιάχνει παραπάνω το κέφι σου και έρχονται οι γεύσεις όταν τις δοκιμάσεις να το απογειώσουν. Απόλυτα ισορροπημένη η αναλογία κρεατικών και θαλασσινών, αρκετά παρελκόμενα για τσιμπολόγημα και μπόλικη φαντασία σε ονομασίες και παρουσίαση για να ξεφεύγεις από το τυπικό… χιλοφαγωμένο μεζεδάκι που μπορεί να βρεις σε κάθε τέτοιο μαγαζί.

Στα Τρίκαλα των αμέτρητων μεζετζίδικων, στους τρεις πεζόδρομους ειδικά, αξίζει να κάνεις ένα… κλικ παραπέρα για να δοκιμάσεις τα καλούδια στο “Φιρφιρί” έχοντας και μια όμορφη θέα προς το φρούριο της πόλη, αλλά σίγουρα για να περάσεις καλά και να χορτάσεις με νόστιμα μεζεδάκια.

 

INFO: https://www.firfiri.gr/

https://www.facebook.com/ouzerifirfiri/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα