Το “Al Dente” έκανε την Θουκυδίδου προορισμό καλού φαγητού (pics)

Διαβάστε επίσης

Ελάχιστα πιο μέσα από την παραλιακή, υπάρχει ένας δρόμος που είναι γεμάτος στέκια και κόσμο, αλλά υπάρχει κι ένα μαγαζί που μπορεί να καυχιέται ότι έβαλε τις βάσεις γι’ αυτό. Το “Al Dente” έβαλε την Θουκυδίδου στο στόμα πολλών που αναζητούσαν καλό φαγητό σε πολύ καλό περιβάλλον που από την αρχή ξέφευγε από τα στερεότυπα του απλού εστιατορίου.

Ενα πλούσιο μενού με απόλυτη ιταλική έμπνευση, με πίτσες, πάστες, κρέατα και θαλασσινά, με πλούσια κάβα και καλά γλυκά, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο που σε εμπνέειθ, σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει.

Στόχος της ιδιοκτησίας από νωρίς ήταν να κάνει παρέα τους πελάτες, δικιά του και μεταξύ τους και στο πέρασμα των χρόνων το έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Υπάρχουν μερικοί… φρέσκοι που παραξενεύονται, ακόμα και παρεξηγούν την οικειότητα, αλλά έτσι είναι φίλες και φίλοι το “Αl Dente”.

Σε τελική ανάλυση, με ή χωρίς οικειότητες, το σίγουρο είναι ότι θα πετύχεις τον βασικό σου σκοπό, δηλαδή θα φας καλά. Πολύ καλά. Πολύ και πολύ καλά. Υπάρχει γνώση, υπάρχει τέχνη, υπάρχει καλό σέρβις και υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για μια καλή, γευστική και χορταστική έξοδο.

INFO: https://www.facebook.com/Al-DENTE-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9-588000884575388/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Μεριχωβίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα