Πολυτέλεια και γεύση με μαγευτική θέα στο “Saradari” (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγο έξω από την πολύβουη Χερσόνησο, στην όμορφη παραλία Σαραντάρι, υπάρχει το ομώνυμο εστιατόριο το οποίο είναι σε τοποθεσία προνομιακή και ήδη από αυτή κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν το λες ψαροταβέρνα, κι ας είναι τα καλά της θάλασσας κυρίαρχα στο μενού, αφού είναι έτσι στημένο που απλά δεν του… ταιριάζει το “ταβέρνα”.

Εκτός του ότι υπάρχει πλούσιο μενού της… οικογένειας σούσι, αλλά και λοιπή ψαρική ωμοφαγία, ακόμα και τα μεζεδάκια και φαγητά ψαριού, είναι “αναβαθμισμένα” και σε εκτελέσεις και σε παρουσιάσεις και σε τιμές.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από την ώρα που περνάς την είσοδο καταλαβαίνεις σε τι μαγαζί έχεις μπει, το σέρβις και η όλη εξυπηρέτηση σου το επιβεβαιώνουν, ο κατάλογος είναι εμφανής και ειλικρινής και στο τελικό ζύγι, αξίζει όλο αυτό που απολαμβάνεις σε σχέση με τις τιμές του.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της όλης εμπειρίας είναι η τοποθεσία και η θέα, ειδικά τις βραδινές ώρες. Υπερυψωμένο και πανοραμικό το μαγαζί, ανοίγει το μάτι με όσα βλέπεις, και πραγματικά γαληνεύεις.

 

INFO: https://www.saradari.com/?fbclid=IwAR1WEGeP4KNNXaN-dI0VRcKVF2ZO4uQmioEQLix_qrSyMoCx4xCGvfC0ir4

https://www.facebook.com/saradarirestaurant/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τϊτος Τζιράκης

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα