Ο “Βαρβιτισώτης” είναι η σταθερή αξία φαγητού στα Καλάβρυτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Στα Καλάβρυτα δεν υπάρχει κεντρική και απόμεντρη τοποθεσία, ειδικά όταν πλακώνει ο κόσμος και αυτό είναι ο κανόνας για την πανέμορφη και με μεγάλη ιστορία πόλη. Ολα κεντρικά είναι, όλα γεμάτα, αλλά ο “Βαρβιτισώτης” πάντα ξεχώριζε και θα ξεχωρίζει. Είναι η ταβέρνα που αβίαστα θα σου προτείνουν όσοι ξέρουν και αφού τη γνωρίσεις, με τη σειρά σου θα την προτείνει κι εσύ στους επόμενους.

Με πλούσιο μενού από τα ορεκτικά μέχρι… το γλυκάκι και κυρίως με πολύ νόστιμα φαγητά και άριστη εξυπηρέτηση, είναι ένα σίγουρο μαγαζί για να φας καλά και να περάσεις καλά, αρκεί να έχει προνοήσει και να έχεις κάνει την κράτησή σου γιατί οι χώροι δεν είναι ατελείωτοι, σε αντίθεση με τη ζήτηση και την προσέλευση.

Κάθε γούστο μπορεί να ικανοποιηθεί, απο μεζεδάκια και ποικιλίες για τη μέση μέχρι ξεχωριστά πιάτα τόσο με εξαιρετικά μαγειρευτά όσο και με της ώρας σε άριστο ψήσιμο και από εμφανώς λαχταριστά κρέατα. Το κρέας κυριαρχεί στο μενού και σε κάθε του μορφή που έχει δοκιμαστεί είναι νόστιμο και λαχταριστό, ακόμα και αν έχεις παρασυρθεί από τα πρώτα και νιώθεις μια… πρώτη δυσφορία.

INFΟ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100049128385978

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αντώνης Γεωργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα