Στο Κερατσίνι πας στα… “Καλά καθούμενα” και περνάς φίνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν δεν είσαι από την περιοχή, θα χρειαστείς λίγη καθοδήγηση για να το βρεις. Κάντο όμως, μη διστάσεις, θα χάσεις. Τα “Καλά καθούμενα”, είναι το κουτούκι το παλιό, το τίμιο, το καλό, με κατάλογο γεμάτο νοστιμιές, με βαρέλια που έχουν σωληνάκια για να γεμίζεις μόνος σου το κρασί, με ευχάριστο ντεκόρ και ευχάριστους ανθρώπους.

Σε μια γειτονιά που ποτέ δε θα χωρέσει το “δήθεν” και που τα καλά μαγαζιά θα κρατάνε το χαρακτήρα τους, τα “Καλά καθούμενα” εμπλουτίζουν μεν το μενού τους, ακολουθούν τις εποχές, αλλά κρατάνε και τις παλιές καλές συνήθειες του κουτουκιού.

Με σπεσιαλιτέ όπως τα τυροπιτάκια με μετσοβόνε ή, τα εξαιρετικά του σαλιγκάρια, με πολύ καλή προβατίνα αλλά και παϊδάκια σε τιμή κουτουκιού και όχι γκουρμεδιάρικου, με έξυπνες παρασκευές και στα ψαρικά όπως για παράδειγμα ο τόνος σαγανάκι, το μαγαζί αυτό βγάζει εκτός από τον απόλυτο σεβασμό στις παρέες που το τιμούν και το μεράκι των ανθρώπων του για τον καλό μεζέ.

Τα “Καλά καθούμενα” είναι στέκι, είναι εγγύηση ποικιλίας και καλού μεζέ, είναι ταξιδιάρικο σε αναμνήσεις, είναι ένας προορισμός που αξίζει να βάλεις αν είσαι καλοφαγάς και της παρέας.

 

INFO: https://www.stakalakathoumena.gr/keratsini/

https://www.facebook.com/koutouki.sta.kala.kathoumena

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκος Βαρδάλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα