Ο “Παπασωτηρίου” έγινε… γλυκιά συνείδηση στη Θεσσαλονίκη (pics)

Διαβάστε επίσης

Θέλει… τόλμη να επιχειρήσεις στο γλυκό μιας πόλης με τόση παράδοση και “βαριά” ονόματα στο χώρο και σίγουρα θέλει ποιότητα να πιάσεις και να εξαπλωθείς επειδή σε αγάπησε και σε έψαξε ο κόσμος. Τα ζαχαροπλαστεία “Παπασωτηρίου” είναι μια τέτοια περίπτωση και αρχίζοντας από τον… ταπεινό Εύοσμο, πλέον δεσπόζουν και στο κέντρο της πόλης προσφέροντας πολλές επιλογές.

Το μαγαζί που άρχισε σαν εξωτερικής τροφοδοσίας, έγινε “λιανικής” για να το πούμε απλά στην περιοχή του και πλέον έχει γίνει κάτι σαν… alla day bare restaurant στο κέντρο, με πρωινά, μπραντς, αλλά πάντα τα γλυκά του να κυριαρχούν, τα κέρδισε όλα αυτά με απλά βήματα. Καλές πρώτες ύλες, καλό αποτέλεσμα, καλή εξυπηρέτηση και καλές τιμές.

Το παγωτό του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε μια αγορά που… όλοι έχουν το καλύτερο, είναι παγωτό που σου γεμίζει το στόμα, όχι… αφρός, σε ποικιλία γεύσεων που ανταποκρίνονται σε αυτό που υπόσχονται.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις τούρτες του, που σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές έχουν γεμίσει πάρτι και εκδηλώσεις, ενώ και όλα τα γλυκά είναι φρέσκα λόγω μεγάλης κατανάλωσης και είναι νόστιμα και λαχταριστά.

Info: https://papasotiriou.com.gr/

https://www.facebook.com/PapasotiriouPastry/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Καρυπίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα